Słopisz on vanha vehnälajike, jota arvostetaan terveyshyötyjen vuoksi. Se on ollut pitkään unohdettu ja on nyt jälleen löydetty. Sen viljely oli jo tunnettu muinaisina aikoina. Se oli gladiaattorien ja pelien osallistujien ateria. Se antoi voimaa, fyysistä kuntoa ja joidenkin mukaan jopa älykkyyttä. Speltin kirjoitusmuotoa pidetään erittäin terveellisenä. Se vahvistaa immuunijärjestelmää, poistaa myrkkyjä ja tukee verenkiertoa. Se auttaa tulehduksissa ja allergioissa. Sillä on lämmittävä vaikutus ja se parantaa hermoston toimintaa. Tällä hetkellä sitä käytetään leivonnassa, kuten leivän, kakkujen, keksejen, kotitekoisten pastojen, lihapullien tai lettujen valmistuksessa.
Makea lupiini-jauho on ihanteellinen vaihtoehto tavalliselle jauholle, ja se sopii erinomaisesti leivän, keksejen, pastan tai pannukakkujen valmistukseen. Se osoittaa emulgoivia ominaisuuksia, sitoo vettä ja lisää tuotteiden tuoreutta. Lisäksi muihin jauhotyyppeihin verrattuna se parantaa niiden ravintoarvoa, joihin sitä lisätään.
Lisäedut lupiini-jauhon kuluttamisessa:
• vaikuttaa positiivisesti kolesterolin ja verenpaineen säätelyyn
• sillä on erittäin matala glykeeminen indeksi Gl15 ja se auttaa vähentämään verensokeritasoja1
• on yksi parhaista arginiinin lähteistä - aminohappo, joka vaikuttaa positiivisesti verisuonten toimintaan
• on hyvä folaattien lähde
Luomu kookosjauho valmistetaan hellävaraisesti kuivatusta ja öljyttömästä luomukookoksesta, joka on peräisin valvotusta luomuviljelystä. Se tuotetaan yksinomaan 100 % luonnollisesta kookoslihasta. Jauho on hieno, valkoinen tai kermaisen värinen jauhe, jossa on aromaattinen kookoksen maku ja miellyttävä kookoksen tuoksu. Kookosjauho on erinomainen leivontaan. Resepteissä ilmoitetusta jauhomäärästä voi korvata jopa 20 % kookosjauholla. Päivittäisen kuitutarpeen täyttämiseksi hieno kookosjauho soveltuu myös lisäykseksi.
Tämä tuote on valvottu luomuruoka DE-ÖKO-006 -standardin mukaan.
Tattarijauhon koostumus on rikas hyödyllisistä makro- ja mikroelementeistä. Tattarijauho sisältää myös paljon vitamiineja, kuten E, C, PP ja B-vitamiineja.
Väri: Ruskea
Pakkaus: Paperipussit
Hamppusiemenjauho on hamppusiemenkakku (kylmäpuristuksen sivutuote hamppusiemenöljyn saannin jälkeen), jauhettu ja seulottu eri siivilöiden läpi, mikä johtaa lopputuotteeseen, jossa on korkea proteiinipitoisuus.
Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen.
Paino: 400 g
SUNGRANO-vehnäjauhomme edustaa korkeinta laatua ja täyttää kaikki eurooppalaiset standardit. Yhteensä on saatavilla neljä lajiketta, joilla voidaan kattaa lukuisia käyttökohteita. SUNGRANO-vehnäjauho on korkealaatuinen kuitulähde kestävästä ekologisesta tuotannosta.
Toiminnalliset vehnäjauhot
Toiminnalliset jauhojen valikoimat ovat peräisin ainutlaatuisesta ja innovatiivisesta prosessista: Farigel®-patentoitu hydroterminen käsittelyprosessi. Limagrain Ingredients on kehittänyt yli 30 vuoden ajan toiminnallisia jauhoja moniin käyttötarkoituksiin: leivontaan, leivonnaisiin, välipaloihin, ruoanlaittoon ja ravitsemukseen.
Kokonaiset toiminnalliset jauhot
Kokonaiset jauhot saadaan jauhamalla kokonainen vilja. Ne ovat suositeltavia terveydelle, koska ne ovat rikkaita kuitujen, mineraalien ja vitamiinien suhteen. Ne ovat yhä suositumpia Euroopassa, ja niitä käytetään leivonnassa, aamiaisviljoissa tai dieettituotteissa. Kuitenkin niillä on kolme merkittävää puutetta, jotka rajoittavat niiden käyttöä.
Täydet kuormalliset puupellettiä on aina saatavilla:
Halkaisija: 6 mm
Tuhkasisältö: 0,8 prosenttia
Kosteus: 8 %.
Lämmitysarvo: 18 MJ/kg
Pakkaus: Big-Bag tai 15 kg säkit
Aina saatavilla!
Me takaamme:
- Korkean laadun;
- Vakaita toimituksia;
- Puhtaat ja houkuttelevat olosuhteet;
Kyselyt ovat tervetulleita.
Sienijauhot
Valmistusprosessimme Aromas ja Boletos -sienijauhon osalta koostuu sienten jauhamisesta jauheeksi kuivauksen jälkeen, ilman tärkkelyksen tai muiden ainesosien lisäämistä.
Ehdotuksia: sienijauhoamme voidaan lisätä minkä tahansa ruoan valmistukseen, kuten keittoihin, kastikkeisiin, leipään, pastaan, juustoon, kekseihin, jälkiruokiin ja muihin.
Saatavilla:
Maitake;
Reishi;
Shiitake;
Boletus edulis;
Cantharellus;
Agaricus blazei.
Ravintosisältö per 100 g.
Rasvat - 1,3 %
Hiilihydraatit - 78%
Kuidut - 14%
Proteiinit - 15%
Markkinoilla on lukuisia erilaisia jauhoja. Tarpeidesi mukaan valmistamme pakkausta, joka täyttää vaatimuksesi. Suosittelemme puoliksi läpinäkyvää pakkausta, joka mahdollistaa tuotteen esittelyn, tai täysin painettua pakkausta, jossa on kerros auringonvalolta suojaavaa materiaalia.
Soijajauho on soijaöljyn puristamisen sivutuote. On olemassa useita prosesseja, jotka tuottavat erilaisia tuotteita. Soijajauho luokitellaan yleensä kaupallistamista varten sen raakaproteiinipitoisuuden mukaan. Proteiinipitoiset tyypit saadaan kuorituista siemenistä ja ne sisältävät 47-49 % proteiinia ja 3 % raakakuitua (ruokapohjaisesti).
Natriumbikarbonaatti, joka tunnetaan myös leivinjauheena, on kemiallinen yhdiste, jonka kaava on NaHCO3. Kun se on merkitty "ruokaluokaksi", se tarkoittaa, että natriumbikarbonaatti on täyttänyt tietyt puhtaus- ja turvallisuusstandardit ruoan valmistuksessa ja kulutuksessa. Ruokaluokan natriumbikarbonaatti on erityisesti tuotettu ja käsitelty varmistaakseen, että se ei sisällä haitallisia epäpuhtauksia tai saasteita, jotka voisivat olla haitallisia ihmisten terveydelle.
Natriumbikarbonaatilla on laaja valikoima kulinaarisia ja ruokaan liittyviä käyttötarkoituksia, mukaan lukien:
Leivonta: Sitä käytetään yleisesti kohottavana aineena leivontaresepteissä, auttaen taikinaa ja taikinaa kohoamaan tuottamalla hiilidioksidigaskupla, kun se sekoitetaan happamien ainesosien, kuten etikan, piimän tai viinikivijauheen, kanssa.
Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Tämä on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, joka saadaan jauhetuista vehnäjyvistä. Vehnä, proteiinipitoisuuden (gluteeni) ansiosta, antaa leivonnalle joustavuutta ja vähentää murenemista.
<strong> koostumus: </strong> vehnä
<strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1450KJ/342kcal - 17%RV*rasva 1.8g - 2.6% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.7g - 3.5%hiilihydraatit 68g - 26%joista sokereita 0.5g - 0.6%kuitu 2.9g - 12g - 24%suola 0.01g - 0.2%*viite-elintarvikearvo
<strong> käyttö </strong> vehnäjauho tyyppi 750 on täydellinen leipomiseen, sekä suolaisiin että makeisiin leivonnaisiin. Ihanteellinen pannukakkuihin, vohveleihin tai sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita.
<strong> Huomautukset </strong> Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiusherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneet ovat erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat myös monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Kikherneet tarjoavat keholle erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneet ovat vähäkalorisia ja niillä on matala glykeeminen indeksi, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonon" kolesterolin määrää. Kikherneitä arvostavat erityisesti vegaanit ja allergikoista kärsivät. Kikhernejauho valmistetaan palkokasveista, ja näin ollen tämä jauho on ainutlaatuinen proteiinipitoisuudeltaan, kun taas maku muistuttaa umami-makua. Tämän jauhon glykeeminen indeksi on lähes puolet vehnäjauhon glykeemisestä indeksistä, vain 35.
Tämä luomu maapähkinäjauho erottuu korkeasta laadustaan ja herkullisesta, makean pähkinäisestä maustaan. Maapähkinä on kasvi, jota viljellään sekä Välimeren alueella että osissa Afrikkaa. Kyseinen maapähkinä, joka kuuluu kyproslajikkeisiin, tunnetaan myös nimellä tiikeripähkinä tai chufapähkinä, ja se on saanut nimensä juurimukuloistaan, joiden maku muistuttaa manteleita. Leivonnassa pähkinäinen vivahde tuo aromikkaita sävyjä, joten pähkinöitä voi korvata maapähkinäjauholla kakuissa ja leivonnaisissa. Makean makunsa ansiosta maapähkinäjauho sopii myös erinomaisesti makeiden ruokien, välipalojen ja jälkiruokien valmistamiseen. Maidossa liuotettuna maapähkinäjauho toimii maidon korvikkeena vegaanisessa ruokavaliossa.
Luomutuotteet: DE-ÖKO-006
Alkuperä: Ei-EU-maatalous
Pakkaus: 12,5 kg säkit
Luomu-soijajauho saadaan paahdetuista soijapavuista, jotka ovat peräisin luomuviljelystä. Vaaleanvärinen soijajauho on luonnostaan laktoositon ja siinä on erittäin korkea kuitupitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus tekee soijajauhosta myös suositun vegaanisessa keittiössä. Munan korvikkeena sekoita 2 ruokalusikallista vettä 1 ruokalusikalliseen luomu-soijajauhoa. Tämä tekee vegaanisista kakuista onnistuneita, kunhan resepti ei sisällä erityisen suurta munamäärää. Leivonnassa noin 20 % reseptissä mainitusta viljajauhosta voidaan korvata luomu-soijajauholla.
Tämä tuote on valvottu luomuruoka DE-ÖKO-006 -standardin mukaan.
Luomu soijajauho paahdetuista soijapavuista premium-laatua. Luomu soijajauho valmistetaan paahdetuista soijapavuista, jotka ovat geenimuunteluvapaita ja peräisin ekologisesta maataloudesta. Vaalea soijajauho on luonnostaan laktoositonta ja siinä on erittäin korkea kuitupitoisuus.
Korkea proteiinipitoisuus tekee soijajauhosta suositun myös vegaanisessa keittiössä. Munan korvikkeena sekoita 2 rkl vettä 1 rkl luomu soijajauhoa. Tällä tavalla onnistut vegaanisten kakkujen valmistamisessa, ellei resepti sisällä erityisen suurta munamäärää. Leivonnassa noin 20 % reseptissä mainitusta viljajauhosta voidaan korvata luomu soijajauholla.
Luomutuotteet: DE-ÖKO-006
Alkuperä: Ei-EU-maatalous
Pakkaus: 25 kg säkit
Ruisjauhoista valmistetut ruoat ovat vähemmän kaloreita kuin vehnäjauhoista valmistetut. Jopa erilaisia laihdutusdieettejä noudattavat ihmiset voivat käyttää ruisjauhoa leivonnassa. Ruisjauhosta voi leipoa muutakin kuin perinteistä mustaa leipää. Tämä jauho toimii myös perustana monille herkullisille ja terveellisille leivonnaisille, kuten ohuille kakuilla, muffineilla, piparkakuilla, kekseillä ja pikkuleivillä. Ruisjauho sisältää B-ryhmän vitamiineja, PP-vitamiinia sekä E-vitamiinia, joka on nuoruuden ja kauneuden lähde. Kivimyllytys mahdollistaa viljan luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisen mahdolliseksi – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään.
Paino: 400 g